6 aktivitetslegetøj til din hund

Er du den heldige ejer af en skøn, firbenet ven, så kender du sikkert allerede til det store udvalg af forskelligt legetøj, du kan finde i butikkerne. Mange hunde har nemlig brug for at blive stimuleret og udfordret i det daglige, så de kan opnå en form for velvære og veltilpashed og dermed undgå at blive rastløse. Derudover er det vigtigt, at din hund får en god dosis motion dagligt – især hvis den periodevis er alene hjemme i løbet af dagen.

Til begge formål er aktivitetslegetøj den helt perfekte løsning, så du kan få en glad hund derhjemme. I denne artikel får du 6 gode bud på legetøj, der kan holde din hund beskæftiget.

DT Albert Brain Train – ægte hjernevrider på hundeniveau

Hvem er det, der siger, at den daglige fodring behøver at være kedelig? Med dette aktivitetslegetøj bliver din hund nødt til at kæmpe lidt ekstra for at få fat i maden, der gemmer sig bag lågerne i denne snackskål. Helt simpelt betyder det, at du gemmer en eller flere godbidder et vilkårligt sted, hvorefter din hund får til opgave at løse gåden ved at trykke på de knapper, der kan få låst op for de eftertragtede godbidder.

Legetøjets størrelse gør, at du har plads til det i selv en lille lejlighed. Snackskålen egner sig til alle slags hunde.


hjernevrider-legetoej-til-hund


Se produktet her

Aktivitetsbold i hård plastik
Se produktet her

Det kan være en stor udfordring at have en legesyg og energirig hund derhjemme, hvis den dagligt skal være alene i arbejds- og skoletiden. Derfor har udviklerne bag denne aktivitetsbold lavet et produkt, der kan underholde din hund i mange timer. I bolden er der nemlig plads til at gemme flere godbidder, som din hund så får til opgave at skulle forsøge at få ud af bolden. Der er derfor dømt underholdning de næste mange timer!

Denne specifikke bold er i en stor model, der egner sig til større hunde.

Dog Treat Maze – Aktivitets Spil

Hvis du har en hund, der allerede mestrer alle aktivitets- og intelligenslege til perfektion, får du nu muligheden for at udfordre den med et aktivitetslegetøj i en lidt større sværhedsgrad. Dette legetøj går ud på, at du fylder det med godbidder og ryster det let, hvorefter din hund skal forsøge sig med at få godbidderne ud igen. Der sidder 1 hul i hver ende af produktet, som godbidderne skal igennem, før din hund kan få fat i dem.

Legetøjet her anbefales til øvede hunde i alle aldre og størrelser, der vil have godt af at få trænet deres finmotorik og samtidig blive stimuleret – måske mens de er alene hjemme.


aktivitets-legetoej-hund-treat-maze


Se produktet her

Treat and Train Dog Trainer


Se produktet her

Denne foderdispenser er udviklet til både private og professionelle, der ønsker at adfærdstræne deres hund på en sjov og stimulerende måde. Kæmper du med uønsket adfærd som tiggergang ved spisebordet, gøen af gæster eller pottetræning, kan det derfor være en god idé at se nærmere på dette aktivitetslegetøj.

I praksis styrer du legetøjet med en fjernbetjening, der har en rækkevidde på op til 30 m. 

Du belønner din hund ved at udløse en snack, når den fremviser den ønskede adfærd. 
Inkl. 1 års garanti og en DVD-guide, der gør det nemt at komme i gang med træningen allerede i dag.

Legetøjssæt af naturgummi

Ønsker du at skåne din hund bedst muligt med naturligt legetøj, så bør du tage et nærmere kig på dette legetøjssæt i bæredygtigt naturgummi. Med dette produkt får du nemlig et sjovt og stimulerende bidelegetøj i et bæredygtigt, plastfrit og bionedbrydeligt materiale, der er langtidsholdbart og helt frit for giftstoffer.

I sættet finder du tre forskellige slags produkter, hvor der i dem alle er plads til at gemme godbidder i små huller på ydersiden. Produkterne anbefales til hundehvalpe samt små og mellemstore hunde, der elsker at have noget at rive i.
Se produktet her

Dog Hide n’ Slide – Aktivitetsspil


hide-n-slide-aktivitetslegetoej-til-hund


Se produktet her

Dette aktivitetsspil egner sig helt perfekt til den nysgerrige hund, der elsker godbidder. I spillet gemmer du nemlig enkelte godbidder, som din hund efterfølgende må finde ved at skubbe finnerne eller lågerne af de enkelte huller.

Legetøjet er lavet i slidstærkt kompositmateriale, som kan tåle lidt af hvert. Derudover er alle enkeltdele fastmonteret, så det bliver så sikkert som muligt for din hund at lege. Det anbefales dog stadig, at du har hunden under opsyn under hele legen. 

Produktet måler 33 x 33 cm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *