7 ting til hundehvalpe

Hundehvalpe er nok nogle af de sødeste væsner, man kan komme i tanke om. Men grundet deres lille størrelse og store nysgerrighed, er der mange ting, du skal være opmærksom på, inden din nye firbenede ven flytter ind. 

I denne artikel har vi samlet en liste med 7 forskellige ting til hundehvalpe, der kan være en god idé at have derhjemme. Måske finder du et eller flere produkter, som du aldrig selv havde tænkt over?

Wormwood Complex Ormekur

Det er desværre et velkendt faktum, at mange hundehvalpe får orme. Derfor kan det være en god idé at investere i en forebyggende ormekur som denne, der er fremstillet af Wormwood.

Ormekuren er et flydende kosttilskud, der bl.a. indeholder valnødder, malurt og hvidløg, der tilsammen skaber en sund tarmhygiejne for din hvalp. De skånsomme planteingredienser er med til at sikre en god og mild behandling, der samtidig sørger for, at ormene holder sig væk.


ormekur-til-hvalp


Se produktet her

Med en pipette kan du dosere kuren alt efter størrelse og opløse den i kogende vand, hvorefter du nemt kan tilføje kuren i mad- eller drikkeskålen til mindst mulig gene for dit kæledyr.

Hvalpeshampoo


hvalpe-shampoo-gilpa


Se produktet her

Det kan være en udfordring at holde din hundehvalps pels sund og ren, da den dagligt boltrer sig i al slags skidt og mudder ude i naturen. Men med denne hvalpeshampoo får du det bedste produkt, der skåner pelsen, tilføjer ekstra proteiner til den tørre pels og genopbygger hårets styrke indefra. Derudover undgår du ved brug af denne shampoo både statisk elektricitet og filtret hår, som kan være til gene for din bedste ven.

Udførlig brugsanvisning medfølger til produktet.

Foderskål med siliconebund

Du vil hurtigt opdage, at din firbenede ven har en god appetit. Derfor gør du klogt i at investere i en foderskål, der er lavet til den lille størrelse.

Denne foderskål fra BUSTER er en dejlig praktisk foderskål i elegant stål, der egner sig perfekt til små hundehvalpe. Den skridsikre silikonebund sørger for, at din hvalp nemt og ubesværet kan nyde sine måltider samtidig med, at du får et rent gulv uden ulækre foderrester.

Produktet kan tåle maskinvask.
Se produktet her

INNORDIC Hvalpepakke


innordic-hvalpepakke


Se pakken her

I det første leveår gennemgår din hvalp en utrolig forandring, der er værd at støtte igennem et udvalg af forskellige kosttilskud, der kan understøtte processen indefra.

Denne hvalpepakke fra INNORDIC indeholder bl.a. lakseolie, et led- samt muskelprodukt, der giver din hvalp de bedste forudsætninger for at trives.

Uniq Start 12 kg. til hvalpen

Selvom hundehvalpe virker til at ville spise alt det, de kan komme i nærheden er, så er det en god idé at investere i kvalitetsfoder. Din hundehvalp er nemlig ekstra skånsom i løbet af det første år og har brug for mange vitaminer og mineraler for at udvikle sig korrekt. Derfor er dette UniQ Start Hvalpefoder helt ideelt til alle slags hunde og fås både i en hvalpe- og juniorversion.

Foderet indeholder bl.a. kylling, brødhvede og fisk, så du er sikker på, at din hundehvalp får en sund og næringsrig kost.


uniq-foderpose-korsholm


Se produktet her

Powerstick – Elghud til tyggeben til hvalpe og små hunde


powerstick-hvalp-porcani


Se produktet her

Din lille hundehvalp har i vækstfasen brug for noget ordentligt tyggegrej, der kan aflaste tænderne og modvirke kløe. Derfor har RAUH! udviklet et særligt tyggeben, der egner sig perfekt til at underholde din hvalp og forbedre tandhygiejnen.  

Med disse tyggeben produceret i Finland kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i orden. Dette produkt fra RAUH! har nemlig en lang holdbarhed, så din hund kan have glæde af det i lang tid.

Tyggebenene måler 16,5 cm. x 1,5 cm. og består af råprotein og råfedt.

The Whistler – Small – til hvalpe og små hunde

Hundehvalpe er ekstra legesyge og kræver derfor sjovt aktivitetslegetøj, der kan underholde dem hele døgnet rundt. I den forbindelse har Chuckit! udviklet en speciel legebold, der grundet sin lille størrelse egner sig helt perfekt til hunde i små størrelser.

Bolden er speciel, fordi den fløjter, når du kaster den – og derfor kan den altså være med til at fange din hvalps interesse endnu mere, end en ganske almindelig bold. Produktet er lavet i vaskbart materiale for at opretholde den bedste hygiejne.


whistler-legetoej-til-hvalp


Se produktet her

Foderet indeholder bl.a. kylling, brødhvede og fisk, så du er sikker på, at din hundehvalp får en sund og næringsrig kost.

Bosch Hvalpepakke: Hvalpefoder + legetøj, snacks & hvalpeskål!


hvalpepakke-fra-bosch-zooplus


Se pakken her

I denne skønne kombinerede hvalpepakke fra Bosch får du et godt tilbud på alt det, din hvalp kan få glæde af i den første tid. Pakken indeholder bl.a. både hvalpefoder, hvalpesnacks og et hyggeligt plysdyr med knudereb indeni.

Vælg imellem hvalpe- og juniorstørrelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *