Bedste hundebure til hjemmet

Bedst til prisen

Savic Dog Cottage

Savic Dog Cottage hundebur
Et budgetvenlig hundebur i god kvalitet. Vælg mellem forskellige størrelser. God til de fleste anvendelser.
Pris: 265 DKK
Læs mereSe produkt
Testvinder

Artex Hundebur

Artfez hundebur
Dette er vores testvinder. Buret er sikkert, let at rykke rundt og praktisk. Der medfølger også to spænderemme til at spænde fast i bilen.
Pris: 2450 DKK
Læs mereSe produkt
Premium valg

Aluminium transportbur

Aluminium hundebure
Hvis du søger et premiumvalg, er det her lige sagen. Et pænt men samtidig robust design, som også er praktisk.
Pris: 2895 DKK
Læs mereSe produkt

Mangler du et hundebur, der er ideelt til både hjem og kørsel? 

Hundebure kan bruges i mange forskellige henseender. Det kan både være til rejser, bilkørsel eller hjemmebrug. Alt andet lige er der mange, der vælger at anskaffe sig et hundebur i hjemmet. Det kan næsten betegnes som en lille hule, hvor hunden kan få lov til at føle sig tryg og søge hen, når den trænger til ro og hvile. Hvis du er i tvivl om, hvordan du vælger det bedste hundebur til hjemmet, får du en guide nedenfor.

Her vil du blive præsenteret for nogle af de bedste hundebure, som passer perfekt ind i ethvert hjem. Tag på udkig – mon ikke du ender med at finde det perfekte hundebur til din firebenede ven.

[lwptoc]

Hundebur Artex – Testvinder
Se produktet her

Om Artex hundebur
Dette hundebur er hermed guidens testvinder. Det er det af flere årsager, men først og fremmest er det både et hyggeligt og kvalitetssikkert bur. Hvis du udelukkende skal bruge det i hjemmet, er det væsentligt, at det er rummeligt og nemt at have med at gøre. Alle Artex’ hundebure er lette at bære rundt på. Det er begrænset, hvor meget de vejer, og derfor kan du uden problemer flytte rundt med det, som du har lyst.
Når du skal købe hundebure til hjemmet, kan det også være en god idé at være sikker på, at buret er sikkert nok til at køre med, hvis det bliver nødvendigt. Netop dette hundebur er crachtestet, og der medfølger to spænderemme, som du kan spænde fast til buret og bagagerummet, hvis du ender med at skulle bruge det i bilen også.
Udvalgte specifikationer

 • Buret er perfekt til hjemmet, hvad end du har en lille, mellem eller stor hund
 • Hvis du har behov for at låse buret en dag, følger der en lås og en nøgle med
 • Der er skridsikkert underlag, så du er sikker på, at buret ikke ridser gulvet, når du placerer det i hjemmet

Savic Dog Cottage – Bedst til prisen


Savic hundebur


Se produktet her

Om Savic Dog Cottage:
Dette bur vinder bedst til prisen. Buret er billigt, men af høj kvalitet. Det er lavet i metal og med sort overflade, der uden problemer kan opbevares i alle rum. Buret fungerer derfor perfekt til hjemmebrug, der hurtigt og nemt kan laves til en hyggelig hule for hunden. Den kvadratiske form gør det nemt for dig at lægge et tæppe over, hvis du ønsker at give hunden yderligere ro. Derudover kan du med fordel supplere med en blød madras eller tæppe for at gøre det lidt mere komfortabelt for hunden.

Savis Cottage er generelt et populært hundebur, der både er praktisk, i god kvalitet og samtidig bare er billigt. Du kan vælge imellem forskellige størrelser, som passer til mange forskellige hunderacer. Det er en perfekt løsning til at skabe en hyggeplads for hunden i eget hjem, samtidig med at du kan bruge buret i andre henseender. 

Udvalgte specifikationer:

 • Perfekt bur til hjemmeplads for hunden – nemt at gøre trygt og rart for hunden at være i
 • Godt bur med god kvalitet til en billig pris
 • Vælg imellem mange forskellige størrelser og find det helt rette hundebur til din hund
 • Brug det til hjemmet, rejser eller bilture

Aluminium transportbur – Premium valg
Se produktet her

Om luksusbur i aluminium

Er du på jagt efter et luksushundebur, som du kan placere i hjemmet – og som hunden vil elske? 

Det kan godt være lidt af en udfordring at finde et pænt hundebur til hjemmet. Til dig, der gerne vil have god kvalitet og ikke mindst et pænt udtryk, er dette en sikker vinder. Hundeburet er designet i aluminium, hvilket er et robust materiale i høj kvalitet. Det gør blandt andet, at du ikke skal være nervøs for, hvorvidt din hund kan bide buret i stykker. 

Derudover medfølger der mange fine detaljer, som producenten har været ekstra omhyggelig med. For eksempel er der god mellemrum mellem tremmerne, så hun kan få luft ind.

Udvalgte specifikationer

 • Luksushundebur i kvalitetssikre materialer og fine detaljer
 • Ekstra mellemrum mellem tremmerne, så hunden bedre kan se ud og få mere luft ind
 • Pænt design, der kan stå i de fleste hjem
 • Har velrcostrimler, hvis buret skal bruges til andet end i hjemmet – kan nemt og sikkert spændes fast, hvis buret skal bruges til kørsel

Twister transportbur – Til de mindre hunde
Se produktet her

Om Twister transportbur:

Dette hundebur er et oplagt valg til dig, der ønsker at bruge et hundebur i hjemmet. Dog er buret også oplagt til at have i bilen til transport af din hund – og yder stor sikkerhed under transport. Burets pæne materialer og ikke mindst facon gør, at hundeburet passer perfekt ind i en stue eller et bryggers. Kan således bruges både til hjemmet eller rejser og transport.  

Udvalgte specifikationer
A: Perfekt valg til hjemmebrug, når der er tale om stofbur
B: Oplagt valg for dig, der gerne vil, at din hund ligger blødt og rart  
C: Ideel for mindre hunde, der elsker tryghed og ro

Dette bør du overveje inden køb af hundebure til hjemmet

Når du skal vælge det helt rette hundebur til hjemmet, er der mange overvejelser, du kan gøre dig. Som udgangspunkt er det vigtigt, at du vælger et bur, som din hund vil føle sig tryg i. Ovenstående guide bærer præg af mange forskellige bud på, hvordan du finder det bedste hundebur til hjemmet. Her var der både valg for dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af kvaliteten. Som virkelig ønsker, at din hund kommer til at bruge buret aktivt og finde ro og hygge dér.

Et bur er nemlig godt i mange forskellige sammenhænge. Det er for eksempel en oplagt mulighed, når hunden er alene hjemme. Enten hvis det er fordi, den ikke kan finde ud af at være alene, eller bare fordi den har brug for den tryghed, et hundebur kan være med til at skabe.

Hvis du gerne vil give et hundebur et forsøg og derfor ikke vil ofre så mange penge endnu, et det ligeledes oplagt at vælge det hundebur, der vandt som bedste bur til prisen. Her giver det dig rig mulighed for først at finde ud af, om din hund i det hele taget trives i et bur, inden du går ud og investere i et langt dyrere bur. Der findes nemlig mange forskellige på markedet – det handler også bare om at prøve sig frem og i sidste ende lade hunden afgøre, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Håber du har fundet det bedste hundebure til hjemmet.

Er du interesseret i mere udstyr, har vi også lavet en guide, så du kan finde det bedste hundehalsbånd.