Er du på udkig efter det bedste hundebur til din store hund? 

Hundebure et vigtigt valg, når det kommer til stykket. Det kan nemlig være livsfarligt ikke at være opmærksom på hundeburets kvalitet eller generelle sikkerhed. 

Derfor får du nedenfor en guide til de hundebure, der er essentielle løsninger, uanset om det handler om transport af hunden i bilen eller der skal findes et godt bur til hjemmet.

Om Artfex hundebur
Der er flere gode grunde til at investere i netop dette bur, hvis du har en stor hund. Af de årsager bliver buret også kåret til testvinderen.

Buret er designet med mange forskellige detaljer, som du vil værdsætte, når du først tager buret i brug. Derudover er Artfex kendt for at producere sikre hundebure med mange smarte funktioner. 

For det første har du mulighed for at låse buret med en nøgle, hvis du har brug for det. Det kan give en vis tryghed i tilfælde af, at hunden på et tidspunkt skal sidde alene tilbage i bilen, eller hvis du stiller buret et sted, hvor andre også kan tilgå det. Du får en tilhørende nøgle med til låsen, som du kan gøre med, hvad du vil. Derudover får du en skridsikker gummimåtte med i købet, der desuden er med til at øge sikkerheden, når du kører med din hund.

Udvalgte specifikationer

  • Hundeburet kan fås i flere forskellige størrelser – vælg imellem Medium Gavel: 675 mm i højden, 830 mm i bredden eller Medium Bred Gavel: 675 mm i højden, 830 mm i bredden
  • Buret passer til mange forskellige bilmærker 
  • Der medfølger to spænderemme, så du kan sikre buret endnu mere 
  • Bestem selv, om det skal monteres i venstre eller højre side i bagagerummet 

Testresultater
Dette hundebur fra Artifex er oprindeligt fra Sverige og har blandt andet vundet ”Bedst i test” af Verdens teknik i Sverige. Generelt lever den ifølge vurderingen op til anbefalingerne fra det svenske landbrugsagentur. Den er desuden blevet crashtestet af SP Statstekniske forskningsinstitut.

Bedst til prisen

Om Savic Dog Cottage
Hvis du er på jagt efter et hundebur til store hunde, som både er sikker i kvalitet og bedst til prisen – så er dette bur et godt bud. Buret er designet i sort metal – et robust materiale, der øger sikkerheden, når du kører med din hund i bilen. Den er bedst til prisen, fordi den er et populært valg, som kan det, der er nødvendigt samtidig med, at det er til at betale. Det kan bruges til flere henseender end bare bilturen. For eksempel er buret også oplagt at bruge som hundens hyggeplads, hvis den mangler et trygt sted at lægge sig hen.

Du får dermed flere funktioner i-én, hvis du køber dette populære Savic Dog Cottage.

  • Metalbur med sort overfladebehandling, der både er robust og i høj kvalitet, samtidig med at det er billigt
  • Vælg imellem mange forskellige størrelser – også med mulighed for at vælge en større størrelse, hvis du har en stor hund
  • Brug det både som hundebur i bilen, rejsebur eller hyggeplads – mulighederne er mange 
  • Buret kan nemt sammenklemmes, hvis der er behov for dét

Kundeanmeldelser
Flere kunder mener, at buret er godt til prisen og fungerer, som det skal. Det er nemt at pakke sammen, og så er det nemt at have med i bilen. En kunde mener desuden, at buret blandt andet passer fint til en Golden Retriever. Flere har købt mere end bare et bur, fordi de blev begejstrede for burets kvalitet, og fordi hundene brugte det meget.

Premium valg

Om produktet
Er du på udkig efter et luksusbur til din store hund, så har vi formentlig fundet det rette. Buret er lavet i aluminium og er af ekstra god og robust kvalitet. Udover, at kvaliteten og funktionen er i top, så er buret også lavet i et pænt design.

Producenten har desuden tænkt på at gøre buret ekstra behageligt for hunden at opholde sig i. Derfor er der ekstra plads mellem tremmerne, så hunden kan få tilpas med luft ind. Rent praktisk er der stadig god plads i bilens bagagerum, fordi buret er designet med skrå sider, som gør det nemmere at placere buret i bagagerummet. For at øge sikkerheden når du kører, kan du spænde burets velcrostrimler fast til sæderne eller i bagagerummet. 

Udvalgte specifikationer:

  • Hundeburet er i ekstra høj kvalitet og kaldes derfor et luksushundebur
  • Du får vigtige detaljer, der øger sikkerheden og stadig giver plads i bagrummet

Populær og alsidig løsning

Om Hundebur fra Artfex
Nogle gange kan det være nødvendigt at se de konkrete grunde til at investere i et produkt – og de er heldigvis til at få øje på ved dette bur. Buret er nemlig med almindelig åbning modsat testvinderen. Til gengæld er det perfekt til store hunde samtidig med, at det er sikkert.

Artfex Hundebur
A: Perfekt valg til dig, der har en stor hund
B: Oplagt valg for dig, der søger alsidige og sikre hundebure 
C: Ideelt for dig, der elsker små detaljer som en lås eller spænderemme
D: Mest for dig, der har plads i bagagerummet

 

Hvilken skal jeg vælge?

Ud fra ovenstående guide, er der som bekendt mange hundebure, der er meget identiske. Det er derfor op til dig at vurdere, hvor du ser den største sikkerhed. Derudover kommer det meget an på, om du for eksempel har én eller to hunde. Har du to hunde, er det mest oplagt at vælge Premium valget. Hvis du vil være på den sikre side, er det desuden ideelt at vælge testvinderen fra Artfex, som er blevet testet af SP statstekniske forskningsinstitut i Sverige. Her opstår der ingen tvivl om, at buret er sikkert og i robuste materiale – stadig til en god pris.

Kapløbet er derfor tæt blandt de udvalgte produkter. I bund og grund handler det om både din og din hunds sikkerhed. Er buret ikke sikkert nok, og skulle uheldet være ude, kan du risikere, at både du og din hund kan komme alvorligt til skade. Derfor er det fordelagtigt at vælge et hundebur, der for eksempel kan spændes fast til bagagerummet, eller som er udbygget med en skridsikker måtte. Begge burene fra Artfex er desuden crashtestet, hvilket også er et vigtigt udgangspunkt, når du skal vælge et sikkert bur.

Derudover er aluminium et robust materiale, som desuden kan være med til at øge sikkerheden. Her er der ingen risiko for, at hunden risikerer at blive slynget igennem bilen i tilfælde af alvorlige uheld.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *