Bedste negleklipper til din hund

Selvom det kan være en udfordrende affære at sørge for en god neglepleje hos din firbenede ven, så er det alfa og omega at klippe neglende jævnligt for at holde din hunds poter i god form. 

En tommelfingerregel lyder, at det er ved at være tid til klipning, når din hund står på et hårdt underlag og neglene berører underlaget. 

For at komme godt og sikkert igennem klippeprocessen, findes der et hav af forskellige negleklippere- og trimmere til hunde. I denne artikel bliver du præsenteret for et lille udpluk af dem.

hundenegle

Negletrimmer til hunde og katte
Se produktet her

Er du træt af besværet med at skulle klippe din hunds negle med en gammeldags negleklipper? Så bør du rette blikket mod denne elektroniske negletrimmer.

Med denne negletrimmer får du mulighed for at vælge imellem to forskellige trimmehastigheder og 3 forskellige størrelser, så den kan tilpasses til din hunds unikke pote. 

Som en ekstra bonus har trimmeren et lavt støjniveau på 50 dB, der sørger for, at din hund holder sig i ro under hele klipningen.

Oster Premium Nail Trimmer


Oster premium negle trimmer


Se produktet her

Hvem siger, at en negleklipper behøver at være grim at se på? Med dette produkt fra Oster får du funktionalitet og flot design i ét og samme produkt.

Produktet har en ergonomisk udformning, så du nemt kan vinkle den på en måde, som du finder mest effektiv. Med denne trimmer kan du være sikker på at opnå et professionelt resultat hver gang.

Buster Negletang – stor


buster negletang


Se produktet her

Ønsker du at få et godt produkt til en budgetvenlig pris, så kan du trygt købe denne negletang fra Buster.

Produktet emmer af god kvalitet og et funktionelt design, som tilsammen gør negleklipningen til en ren leg fremover. Du vil derfor helt sikkert værdsætte dette værktøj til at komme hurtigt og effektivt igennem negleplejen.

Trixie Negleklipper De Luxe – Med Non Slip Greb
Se produktet her

Er du træt af glatte negleklippere, der nemt smutter og gør klipningen besværlig og tidskrævende, så bør du overveje at investere i denne negleklipper fra Trixie.

Produktet er udstyret med et specielt håndtag med et non slip greb, der gør det meget nemmere og mere effektivt at klippe neglene på din hund. 

Doggyman professional negletang – buet, lille


doggyman neglesaks


Se produktet her

Ønsker du mere komfort under negleklipningen, kan det være, at du bør prøve lykken med denne lille saks fra Doggyman.

Denne negleklipper er buet og mere håndgribelig med et ergonomisk håndtag, der sikrer den bedste komfort og vinkel, når neglene skal klippes.

Produktet fås i flere forskellige størrelser.

Negleklipper – Robust
Se produktet her

Søger du efter en helt traditionel negleklipper formet som en tang, og vil du samtidig gerne have den til en god pris, så er dette produkt et rigtig godt bud.

Med denne negleklipper kan du være sikker på at have et solidt udstyr til vedligeholdelse af dine hunds negle, så de ikke gror uhæmmet til gene for din bedste ven. 

Produktet fås i en størrelse small og large.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *