De 10 bedste hundehalsbånd

de 10 bedste hundehalsbånd halsbånd til hund

Et hundehalsbånd er ikke kun praktisk, når du skal gå tur med din hund. Det kan også hjælpe naboen med at identificere Fido, når han er ude og undersøge nabolaget. Eller det kan være et smykke, der pynter på din hund. Vi har samlet vores bud på de 10 bedste hundehalsbånd på markedet – og der er noget for enhver smag: De praktiske, de flotte, de billige og de ekstravagante.

1. Det i læder

Et læderhundehalsbånd er en sand klassiker kendt for sin holdbarhed og flotte patina efter års brug. Dette halsbånd er fremstillet i kolæder og har en nylonline indeni. Det giver et halsbånd, der både er holdbart og i et naturligt materiale for maksimal komfort til din firbenede ven. Syningen er vendt opad, så den ikke napper hunden.

Detaljer:

 • Slidstærkt
 • Cognac-farvet
 • Opadvendt syning, der ikke napper

Pris:  fra 109,-


Collar læder halsbånd hundehalsbånd


Klik her for at købe gennem Dyrelageret.dk


lygte halsbånd led hundehalsbånd

2. Det med lys

Hundehalsbånd med lys er meget efterspurgte, og ikke uden grund. Specielt i vinterhalvåret er hundehalsbånd med lygte en sikker vinder, der gør aftenturen en sand og sikker fornøjelse. Dette hundehalsbånd kommer i flere størrelser og farver, så alle hunde kan være synlige i mørket.

Detaljer:

 • Synlighed op til 5 km
 • Vandtæt 
 • Batteri medfølger
 • 3 års garanti

Pris: 159,-


Køb LED halsbåndet via MyDreamPet.dk


Du kan også vælge at investere i en løbeline med LED-lys, så din bedste ven er tydelig at se på aftenløbeturen.  Selen er en smart 2-i-1 løsning, hvor du får en rem til at hænge om maven og en håndledsrem, så du nemt kan gå en tur.  Du har mulighed for at vælge mellem permanent og blinkende lys.

Detaljer:

 • Maks. belastning: 32 kg
 • Mål: 180-250 cm
 • Batteri oplades via USB-kabel

Pris: 249,95,-


Køb løbeline med LED lys via Maxizoo.dk

3. Designerhalsbåndet

VIP – Very Important Puppy. Vil du virkelig forkæle din hund og eje et smukt, ekstravagant hundehalsbånd, kan du stoppe din søgning nu. Dette Versace hundehalsbånd i 100% læder er dekoreret med guldfarvede nitter, der er formet som Versaces ikoniske Medusa logo. I sættet får du også en snor, så du har et matchende sæt. Der er tænkt på hver eneste detalje.

Pris: € 804

 


versace hundhalsbånd designer


Køb Versace-sættet via Farfetch.com


gps hundehalsbånd tracker til hund

4. Det med GPS

Teknologien kender ingen grænser, derfor har du nu mulighed for at holde øje med din hunds færden. Også når du er ude af huset. Tractive GPS trackern sættes på din hunds eksisterende halsbånd og via en app, har du Fidos placering lige ved hånden. Det er en yderst praktisk anordning, når din pelsede følgesvend beslutter sig for at tage alene på eventyr.

Pris: 449,- (kun tracker, uden halsbånd)


Køb og læs mere på Coolstuff.dk


hundehalsbånd budget billigt billige

5. Det budgetvenlige

Et hundehalsbånd behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene for at fungere. I sidste ende er det ikke vigtigt, om din hund bærer et billigt hundehalsbånd. Her finder du et udvalg af farver og størrelser, der ikke tømmer din konto.

Detaljer:

 • Læderhalsbånd
 • Svær at rive i stykker
 • Flere størrelser og farver på siden

Pris: Fra 39,-

 


Flere størrelser og farver på Dyrelageret.dk

6. Det miljøvenlige

I takt med at vi bliver mere miljøbevidste år for år, bliver markedet for miljøvenlige hundehalsbånd også større. Så hvorfor ikke snuppe et lækkert hundehalsbånd lavet i kork? Kork er et naturligt materiale, så der er dømt maks komfort for din hund. Og miljøet takker dig.

Pris: 199,-
Find korkhalsbåndet hos Nice2wear.dk


Sele til stor hund med refleks

7. Det til store hunde

Store hunde kræver meget kærlighed og meget kraftige halsbånd for at kunne stå igen mod de til tider kraftige ryk, der kommer, når de accelererer for at fange en cyklist. Det kan derfor være en fordel at investere i en sele, så du har bedre kontrol over din hund, når den trækker hårdt til.

Detaljer:

 • Optimal pasform og ergonomi
 • Fra det danske kvalitetsmærket EQDOG
 • Robust
 • Justerbar

Pris: Fra 555,-

 


Find din sele på PexLux.dk

8. Det personlige

Hos byRavn har du virkelig mulighed for at lade kreativiteten flyde og sammensætte et personligt hundehalsbånd med navn. Muligheden for navn på lækkert kernelæder eller gravering på et skilt gør det muligt at sammensætte et unikt og personligt hundehalsbånd med navn på. Pris: fra 349,-  Tag mig til byRavn.dk


Halsbånd med blomster hundehalsbånd

9. Det blomstrede

 Hvem siger, at et hundehalsbånd skal være kedeligt? Hos Luksushund kan du få fingrene i dette elegante halsbånd, der vil friske enhver hund op. Halsbåndet er lavet af 100% bomuld og kan derfor vaskes. Pris: 375,- (str. Large)

 


Klik her for at besøge Luksushund.dk

10. Det bæredygtige

Hvis der gerne må være lidt omtanke omkring materialevalget i din hunds halsbånd, så er du nået til denne lækre rosin i pølseenden. Halsbåndet fra Pawsome er håndlavet ud af læderrester fra saddelproduktion, så intet går til spilde. Fedtlæderet er vegetabilsk garvet og indfarvet og vil med tiden få en patina. Der er tænkt på det hele.

Detaljer:

 • Fås i 3 størrelser
 • En matchende line kan købes
 • Karabinhager og ringe i massiv messing

Pris: 309 – 479,-


Bæredygtigt halsbåand hundehalsbånd


Tag mig til Hunnishop.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *