De 4 bedste hundeshampoo

Hvis du er hundeejer, kender du sikkert til den tilbagevendende udfordring med at holde din firbenede ven ren og lugtfri – især efter en mudret tur ude i skoven.

 Men der er faktisk mange gode grunde til at vaske din hund jævnligt med en god hundeshampoo, der er lavet specifikt til formålet:

  • Holder lus, lopper og andre parasitter i skak
  • Fjerner snavs og lugt fra både pels og hud
  • Fjerner allergener for særligt sensitive hunde

Hunde har brug for deres helt egen shampoo, da deres huds pH-værdi er anderledes end hos os mennesker. Vi mennesker har en pH-værdi på 5,5 mens hunde har en på 6,2-7,4. Derfor er det vigtigt at investere i en hundeshampoo, så din hund ikke får kløe og irritationer.

I denne artikel får du 4 gode bud på hundeshampooer, som du kan forkæle din bedste ven med.

Skin & Coat Shampoo

Ønsker du at forkæle din hund med en hundeshampoo i verdensklasse, så bør du overveje denne luksuriøse shampoo fra Animigo, der udelukkende består af naturlige ingredienser, der sikrer den perfekte pelspleje i hverdagen.

Shampooen er lavet til at understøtte pelsens natur bedst muligt og er derfor lavet på ingredienser, der skåner både hud og pels. Produktet både renser og fjerner effektivt dårlig lugt og efterlader din hund med en ren, velplejet og velduftende pels – så længe det nu varer. Din hund kan derfor godt glæde sig til at slippe fri for både tørhed, irritation og parasitter fremover.
Køb produktet her

Inden brug skylles din hund med varmt vand, hvorefter shampooen masseres ind i huden. Lad sidde i 5 min. og skyl derefter godt igennem.

Produktet egner sig til alle pelstyper.

Wildwash Hundeshampoo 300 ml.​


wildwash-hundeshampoo


Køb produktet her

Døjer din hund med en tør og irriteret pels, der måske ovenikøbet ofte rammes af insektbid? Heldigvis kan du med denne hundeshampoo fra Wildwash hjælpe din hund godt på vej mod en mere behagelig tilværelse.

Denne hundeshampoo består af naturlige ingredienser som fx aloe vera og lavendel, der begge er kendte for deres helende, fugtgivende og plejende evner. Derudover indeholder den sojabønne fosfolipider og planteolie, der tilsammen sørger for at lindre din hunds pels efter insektbid, der kan have smertefulde og kløende følgevirkninger med sig.

Inden brug skal du sørge for at skylle din hunds pels, hvorefter du tilføjer shampooen og masserer den godt ind i pelsen – ca. 5 min, så den når at trænge ind i alle afkroge. Skyl derefter pelsen grundigt, så sæberesterne ikke sidder tilbage og generer i pelsen.

Ønsker du at forkæle din hund og sikre den en flot og sund pels, så er denne hundeshampoo et rigtig fornuftigt bud.

Frontline Shampoo Sensitive 200 ml.

Lider din hund af bestemte former for allergier, eller er den generelt bare særligt sensitiv i huden og pelsen, så kan det være en god idé at kigge efter en mere skånsom shampoo. 

Denne hundeshampoo fra Frontline egner sig helt perfekt til formålet. Den indeholder hverken parabener eller silikone, og den er derfor meget blid mod din hund. Derudover lindrer den huden og tilfører den nødvendige fugt, der sikrer en sund hud og en flot, skinnende pels. Som en ekstra bonus beskytter shampooen mod solens skrappe UV-stråler.

Når du anvender shampooen, er det vigtigt, at du skyller din hunds pels inden brug. Efterfølgende masserer du shampooen godt ind i pelsen i 5-8 min, hvorefter du skyller shampooen ud igen.


frontline shampoo


Køb produktet her

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at få skyllet alle sæberester ud af pelsen, da fedtet ellers kan forstyrre din hunds naturlige fedtbalance.

Egner sig til både hunde og katte med sensitiv hud.

KW Mandelolie shampoo 200 ml.


hundeshampoo m. mandelolie


Køb produktet her

Er du på udkig efter en budgetvenlig hundeshampoo, der stadig kan leve op til at sikre den rette pleje af din hunds pels, så bør tage et kig på denne shampoo fra KW, der fås til en god pris.

Shampooen er rig på mandeolie, der som ingrediens er med til at etablere et sundt fedtindhold i pelsen. Derudover giver mandelolien en blød og smidig pels, hvor sammenfiltringer og statisk elektricitet er noget, der snart vil høre fortiden til. 

Produktet anbefales til både korte- og langhårede hunde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *