Det er blevet vinter igen. Det er mørkt før vi kommer hjem fra arbejde, temperaturen er faldet gevaldigt og vi har fundet det varme vintertøj frem, for at blive klar til vinteren. Er det ikke skønt, at vi fortsat med jakker og støvler kan komme ud i den friske luft og nyde et skud D-vitamin fra solen! Men, har du tænkt på, hvad du kan gøre for din hund, for at den bliver vinterklar og kan nyde tiden udenfor sammen med dig? Du kan selvfølgelig godt købe den et par hundestøvler og en jakke så den matcher dig, men det vil tage en masse frihed og bevægelse fra den!

Hvorfor ikke i stedet hjælpe med at øge muligheden for frihed til at bevæge sig på trods af kulden, så din hund kan løbe rundt og lege som enhver anden dag? Glem alt om hundestøvler og jakke, og gør i stedet en indsats der virker indefra og ud, ved at hjælpe din hund med at have sunde og stærke led og knogler.

Så hjælp din bedste ven med at blive vinterklar og forblive aktiv!

aktiv hund vinter

Den bedste måde du kan sikre din hunds led på, er ved at sikre at de får de vitaminer og næringsstoffer de har brug for. Det meste hundefoder er rig på netop det, en hund har brug for, men særligt om vinteren kan din hund, ligesom os mennesker, have brug for et ekstra boost. Du kan sikre dette med et tilskud, der netop understøtter disse behov.

Led

Leddene er særligt vigtige at vedligeholde og støtte, fordi de er essentielle for din hunds bevægefrihed og mulighed for at løbe og lege uden smerter. Om vinteren, når det er særligt koldt, kan din hunds led blive kolde og stive, og derfor have brug for lidt ekstra hjælp for at din bedste ven kan lege i sneen.
De naturlige forbindelser i glucosamine og chondroitin, som findes i knogler og led, kan hjælpe med dette, men niveauet af dem i falder med årene, hvilket betyder at et boost kan være særlig godt. Især om vinteren, hvor mange hunde vil opleve at kulden sætter sig i leddene!

Knogler

Leddene alene kan dog ikke sikre din hunds bevægefrihed. Knoglerne er lige så vigtige for at din hund kan lege i sneen, og derfor bør du også have dem i mente. Blandt de vigtigste næringsstoffer til knogler er kalcium, vitamin C og vitamin D. Sammen bidrager de til stærkere knogler og opretholdelse af knoglestrukture.
Derudover er proteiner vigtige, da det udgør ca. 50 % af knoglerne. Størstedelen af din hunds behov for dette kan du dække med deres hundefoder, men igen kan et tilskud være særligt godt, for at hjælpe og styrke dem mest muligt hen over vinteren.

Ikke kun vinterklar - også livsglade

Det er dog ikke kun kulden, der kan være en udfordring for din hund. Med alderen, og særligt i kulden, vil en hund opleve at led og knogler kan gøre oprør. Derfor vil en del hunde blive mindre aktive med alderen, i den kolde vintertid eller hvis de har andre helbredsproblemer. Ikke fordi de ikke vil lege mere, men fordi de ikke kan. Heldigvis kan du hjælpe dem, så de kan nyde gåture og leg uden problemer!

De nævnte kosttilskud til at understøtte og styrke knogler og led er ikke kun gode for enhver hund vinteren over, de er gode til enhver hund gennem hele deres liv. Ved at anvende et naturligt tilskud til at sikre næringsstoffer til led og knogler, kan du hjælpe dem til at have mest bevægefrihed gennem tilværelsen – netop fordi du komplimentere den naturlige nedgang i glucosamine og chondroitin.

Så lad hverken alderdom, mindre lidelser, skader eller kulde komme i vejen for at du og din hund kan nyde lange skovture og leg i haven denne vinter! Forkæl dem allerede i dag med et naturligt tilskud, lad tilskuddet virke over en længere periode og lad din hund opleve frihed og et godt hundeliv! Og ja, start allerede i dag, for da disse tilskud er lavet af naturlige ingredienser tager det lidt før din hund vil mærke forandringer, der også er synlige for dig – så kom vinteren i forkøbet!

hund efterår

Vær dog opmærksom på, at disse tilskud er designet til at understøtte og supplere, så hvis du ser tydelige tegn på at din hund er i smerter, har gangbesvær eller lignende, bør du søge konsultation hos en dyrlæge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *