Har du oplevet at vende hjem til din hund med et nyt stykke legetøj, som efter få timer er spredt udover hele hjemme i flere dele? Det giver en masse rod, det er langt fra billigt i længden og giver kun en kortvarig glæde til hunden. Alle hunde er selvfølgelig forskellige, nogle store, nogle små og nogle har selvfølgelig højere aktivitetsniveau end andre. Det har alt sammen har betydning for holdbarheden af legetøjet. Mangler du noget hundelegetøj der ikke kan bides i stykker? Vi forsøger her, at give dig noget generel inspiration til dit næste hundelegetøj.

Holdbarhed:

Bolde er ikke altid ligeså sjove at bide i som bamser, især da de fleste ikke piber. Dog er bolde som oftest en del mere holdbare end bamser, afhængig af hvilken type bold og hvilken type hund vi har at gøre med. Vi har dog fundet to bolde der kunne være meget interessante for din hund, og som er af holdbart materiale.

Den første bold er af mærket KONG. Udover at bolden er blød og fremstillet af et holdbart materiale, så er der også tilføjet et pibeelement i bolden. Det gør bolden væsentlig mere interessant end andre almindelige bolde for den legesyge hund.

Hvis du mangler noget robust til når du lader hunden være hjemme alene, så er Trespaws Einstein belønningsbold et godt alternativ. Bolden er af hårdfør materiale og man kan lægge hundegodbidder i bolden. Godbidderne tager lang tid at få ud, og holder hunden beskæftige længe.

Slidstærke bamser

Holdbarhed:

Bamser holder generelt ikke længe, men det er bestemt et favoriseret stykke legetøj hos mange hunde, især hvis den kan pibe. Vi har her forsøgt at finde et par bamser, der holder lidt længere end normalt.

Første bamse vi ser på er fra KONG, som bl.a. er kendt for at lave mange slidstærke legesager til hunde. Deres Shells Turtle er lavet i mange forskellige materialer som gør bamsen betydeligt mere holdbar. Den giver desuden en variation til hundens oplevelse, med både hårde og bløde materialer.

Næste bamse er også fra KONG. Denne flodhest er lavet af et unikt materiale og med en dyb pibelyd. Derudover er den sat sammen med robuste sømme, således den også er ekstra holdbar til hård leg.

En alternativ bamse kunne være denne ‘Real Tuff’ Vaskebjørn. Navnet ‘Real Tuff’ er ikke bare for sjov. Denne vaskebjørn er syet med tredobbelte syninger, den har ekstra robust forarbejde og selvfølgelig et pibeelement. Flere hundeejere anmelder den til at have holdt længe, helt op til et år!

Reb

Holdbarhed:

Leder du efter hundelegetøj der ikke kan bides i stykker, er det helt klart et stykke reblegetøj du er på jagt efter. Reblegetøj holder generelt super længe og er en god mulighed til at lege med din hund. Dog er det måske ikke altid de mest spændende legesager, når de bare ligger for sig selv.

Et helt udmærket reb kan findes ved Trespaws Hooper reb. Rebet har to løkker så du nemt kan holde i den ene side og din hund kan bide i den anden. Klart et produkt der kommer til at holde længst muligt tid, men imodsætning til bamser og bolde kræver det lidt mere involvering fra din side.

Vil man gerne have holdbarheden af et reb, men samtidig ønsker at den kan trille, kan muligheden være en rebbold! Bolden fra BE NORDIC er lavet af reb og holder derfor også meget længe sammenlignet med en almindelig bold. Derudover er designet unikt og kan være interessant for din hund at tygge i.

Andet legetøj

Holdbarhed:

Er det ikke lige indenfor de almindelige kategorier du søger, men gerne noget anderledes eller specielt. Så har vi også to forslag til nogle alternative legesager man ikke ser så ofte.

Har du en stor hund der bider alt i stykker, så er KONG Extreme et godt forslag til dig. Legetøjet er lavet af naturgummi og hopper tilfældigt rundt, hvilket gør det interessant for hunden. Dertil er det, ifølge både producenter og mange kunder, et ekstremt robust stykke legetøj der holder meget længe – og så kan den også fyldes med godbidder 

Er du interesseret i at prøve noget helt anderledes, kan du overveje en bidepude til din hund. Bidepuder bliver normalt brugt til konkurrencer eller træning af politihunde, men kan også bruges til almindeligt leg. De er dermed også selvsagt meget holdbare og lavet af slidstærkt materiale. En bidepude er nok det tætteste alternativ til en bamse der ikke kan bides i stykker.

2 kommentarer til “Bedste hundelegetøj der ikke kan bides i stykker”

  1. Pingback: Hvorfor hyler hunde? - Aktivdyr

  2. Pingback: Hvorfor slikker hunden mig? - Aktivdyr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *