Mangler du inspiration til, hvordan du finder det bedste hundefoder på markedet, som ikke indeholder korn? Her får du en guide til, hvad du bør gå efter, og hvad du ikke bør gå efter. Vi guider dig igennem markedet og kommer med kvalificerede bud på det bedste hundefoder ved at præsentere dig for forskellige anmeldelser af foder.

Om Kingsmoor Pure Dog Chicken 
Leder du efter kornfrit foder, der har høj kvalitet samtidig med, at det skal være til at betale – så har vi fundet det rette foder. Kingsmoor Pure Dog Chicken er generelt iblandt det mest populære foder, som størstedelen af kunderne klikker hjem. 

Produktet er en del af New Nordic Kitchen for Pets. Kingsmoor er et dansk firma, der er kendt for at have høj kvalitet og naturlige råvarer.

Du får 12 kilos hundefoder, der er helt fri for korn og gluten – et perfekt valg til både mellemstore og store hunde. Foderet indeholder vigtige urter, som sørger for at give det rette vitamin- og mineraltilskud til din hund. Foderet indeholder både kamille, hvidtjørn og enebær. 

Udover de gode vitaminer og mineraler, der er nærende for din hund, så indeholder foderet også kylling. Herigennem får hunden de proteiner, der er vigtige for en sund tilstand og et højt aktivitetsniveau.

Udvalgte specifikationer

 • Mineraler, vitaminer og proteiner, der er vigtige for hundens næring
 • Foderet indeholder fiskeolie og dermed omega-3 fedsyre, der giver en mere glansfuld pels
 • Indeholder naturlige ingredienser fra de nordiske urter
 • Foderet er både korn- og glutenfrit  
 • Ingen tilsatte stoffer eller konserveringsmidler

Bedst til prisen

Om Carnilove Fresh Carp
Hvis du leder efter hundefoder, der både er høj på kvalitet og samtidig bedst til prisen, så får du svaret her. Carnilove Fresh Carp er hundefoder, der er rigt på nærende råvarer og en god smag. Foderet indeholder frisk fisk og skaldyr, som bliver komplimenteret med friske grøntsager, urter og bær. En kombination, der er meget nærende, og som er vigtig for din hunds fysiske helbred. Naturligt kost er altid et sikkert valg, der desuden sørger for at give pelsen ekstra glød. Den friske fisk og grønsagsblanding tilfører hunden vittige proteiner, som er letfordøjelige.

Derudover er olien fra fisken med til at bidrage med omega-3-fedtsyrer, som er særligt gode til netop at bevare pelsens glans. Foderets normale pris er 519 kroner for 12 kilo.

Udvalgte specifikationer

 • Vigtige vitaminer og mineraler fra både karpe, ørred, grøntsager, bær og urter
 • Foderet er naturlig kost, der øger hundens fysiske tilstand og beskytter mod tør hud
 • Omega-3-fedtsyrer fra den friske fisk bidrager med at give hunden glans
 • Du får 12 kilos naturkost til din hund for bare 519 kroner

Premium valg

Om ZiwiPeak Dog
Der er mange gode grunde til, at netop dette foder hører til i premium-klassen. Hvis du går ekstra meget op i, at hundefoderet skal være af høj kvalitet, får du her det bedste bud. ZiwiPeak er nemlig hundefoder, som både hvalpe og voksne hunde med sikkerhed vil elske. Foderet fås med hjortekød, som er lufttørret. Kødet stammer fra græsfodrede hjorte i New Zealand, der giver kødet endnu mere kvalitet. Du finder hverken ris, soja, hvede, korn eller andre fyldstoffer i foderet.

Foderet er et essentielt valg for dig, der gerne vil forkæle din hund lidt ekstra. Foderet er lavet på både økologiske og bæredygtige råvarer fra New Zealand med vigtige næringsstoffer. Derudover har andre kunder sagt om produktet, at det blandt andet har givet øget energi, bedre led og en mere glansfuld pels.

Udvalgte specifikationer:

 • 2,5 kilo foder med hjortekød fra fritgående hjorte fra New Zealand
 • Kødet er igennem en lufttørringsproces, der sørger for at bevare nærringsstofferne i ingredienserne
 • Foderet er lavet af 95% kød og organer fra hjort samt tørret tang
 • Foderet er rigt på vigtige vitaminer og mineraler, der øger hundens fysiske tilstand

Et godt alternativ - af flere grunde

Om Essential Superior Living
Hvis du generelt har svært ved at vurdere, hvilket hundefoder du bør vælge, får du her de vigtigste grunde til netop af købe Essential Superior Living. Som udgangspunkt er det nemlig et produkt, der har en høj kvalitet. Du får ingen unødige tilsætningsstoffer, men derimod vigtige råvarer, der bidrager til hundens naturlige kost. Der er både tilsat frisk fisk, fjerkræ og vigtige vitaminer og mineraler, der bidrager til hundens fysiske tilstand.

A: Perfekt til hundeejere, der ønsker at give hunden kvalitetsfoder  

B: Oplagt til kræsne hunde, der kun spiser foder, der er smagfuldt  

C: Ideel for hunde, med et højt aktivitetsniveau

Det bør du overveje inden køb af hundefoder

Hundefoder har altid været omdiskuteret. Det er svært at give et entydigt svar på, hvad der er det rigtige at vælge. Det gælder ligeledes når du skal vælge ud fra ovenstående forskellige produkter. Selvom de tilhører specifikke overkategorier, er du måske stadig i tvivl. Selvom der ikke findes et korrekt facit, så er der alligevel nogle kriterier, du kan gå ud fra, når du skal vælge.

I anmeldelsen har vi fundet nogle af de produkter, der er kornfrie og oftest lavet på naturlige råvarer. Animalsk fedt og proteiner er noget af det vigtigste, du kan give din hund. Animalsk fedt kan du både finde i fisk, kød eller fjerkræ. Det er blandt andet med til at give hunden den energi, der er væsentligt for det høje aktivitetsniveau. Generelt er det bedre for hunden at indtage animalsk fedt fremfor proteiner og kulhydrater, fordi de animalske produkter giver mere energi.

Uanset om din hund er meget aktiv eller knap så aktiv, er det vigtigt, den får de rette nærringsstoffer gennem kosten. Derudover er vand en essentiel kilde til aktive hunde. Kød er blandt en af de råvarer, der kan bidrage til, at hunden får den rette mængde vand, hvis ikke den har drukket nok i løbet af dagen. Der er derfor en række parametre, du bør holde øje med, når du finder dit bedste bud på godt hundefoder.

Når du skal lede efter det rette mærke inden for hundefoder, bør du gå efter dem, der har fået gode kundeanmeldelser. Hvis du var mere til premium-kost, er Ziwi som sagt et godt bud. De er ekstra opmærksomme på høj kvalitet og vigtige nærringsstoffer, der kan give alle hunde mere energi. Derudover kan ingredienserne være med til at styrke svage led og give hunden et helt nyt boost, hvis den er syg, gammel eller er blevet opereret. Du kan vælge imellem forskellige varianter, hvis du overvejer at købe foder i det mærke.

Derudover er det altid en god idé at sammenlige priser og ingredienser, når du skal finde det rette foder for din firebenede ven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *